PAINTBALL KARLSKRONA

Tips och Förslag för Svensexa
Tillbaka till startsidanTips för Svensexa

Tips för Svensexa

Paintball på Svensexan! En given aktivitet!

En svensexa vill gärna ha ett visst mått av adrenalin och action – På vår paintballpark utlovas stora mängder med adrenalin och spänning för brudgummen men samtidigt en aktivitet där hela gänget har kul tillsammans.

Vi tycker att det är viktigt att detta i första hand är brudgummens dag och vårt förslag är att göra det till hans bästa dag med gänget. Vårt förslag är att planera ett juste upplägg där den lycklige brudgummen ingår i spelet på samma villkor som alla andra – eller kanske med bättre villkor för att göra honom till den farligaste på banan? Vi har möjlighet att klä honom så att han sticker ut ur mängden så att ingen missar vem som ska firas om ni inte redan har ordnat hans klädsel. Vi har tips på olika uppdrag för brudgummen där han får kämpa på egen hand – men utan att känna sig i underläge!

Planera gärna att komma till oss under förmiddagen – särskilt om ni har tänkt dricka alkohol under dagen så att ni och brudgummen får ut så mycket som möjligt av upplevelsen samt så att vi kan hålla säkerheten hög. Vårt tips är att hålla hans mest actionladdade och fysiskt krävande utmaningar och uppdrag på förmiddagen för senare trappa ner tempot. Kidnappa gärna med er kära Svenne hit och låt honom vara ovetande om kommande aktivitet om ni önskar överraskning. Tala med oss innan om ni har särskilda önskemål kring detta.
Detta event tar ungefär 2-3 timmar från ankomst till avfärd och vi lägger mycket energi på att er dag hos oss skall bli oförglömlig samt att de timmar ni tillbringar här är riktigt bra planerade. Det brukar ta minst 30 minuter att byta om och gå igenom säkerhet, regler och utrustning och sedan brukar det vara lagom att spela 1-2 timmar med lite paus emellan spelen. Efteråt kan ni byta om i våra omklädningsrum. Här finns dusch och bastu så att ni är fräscha och redo inför nästa aktivitet.

I anslutning till banan finns bänkar och bord att sitta vid och vi har en grill på plats. Ni kan välja på att låna grillen och ta med egen grillkol och egen mat eller låta oss grilla hamburgare och korv till hela sällskapet.

Vill ni ha hjälp att kombinera paintball med någon annan aktivitet under dagen så hjälper vi er gärna med det.
Kontakta oss för bokning och mer information om hur vi kan göra er och er ”Svennes” dag till en dag att minnas!

Kontakta oss

PAINTBALL KARLSKRONA

PAINTBALL KARLSKRONA

Silvervägen 15 i Karlskrona

0455 34 40 45

info@paintballkarlskrona.se

Facebooksida