PAINTBALL KARLSKRONA

Tips och Förslag för Möhippa
Tillbaka till startsidanTips för Möhippa

Tips för Möhippa

Paintball på möhippan! För bruden som gillar utmaningar och action!

En möhippa ska i många fall ha ett visst mått av adrenalin och action – På vår paintballpark utlovas stora mängder med spänning för bruden men samtidigt en fantastiskt rolig gruppaktivitet – Många skratt utlovas!
Vi har även paket med mindre markörer och mindre boll om ni önskar en lite ”snällare” upplevelse. Paketet kallar vi Woodland Junior.

Vi tycker att detta i första hand är brudens dag och vårt förslag är att göra ett upplägg som gör det till hennes bästa dag med kompisarna. Vårt förslag är att planera för ett juste upplägg där den lycklige bruden ingår i spelet på samma villkor som alla andra – eller kanske med bättre villkor för att göra henne till den farligaste på banan? Detta brukar vara kul! Vi har möjlighet att klä henne så att hon sticker ut ur mängden så att ingen missar vem vi ska fira om ni inte redan har ordnat hennes klädsel. Vi har tips på olika uppdrag och lekar för bruden där hon får kämpa på egen hand – men utan att känna sig i underläge!

Planera gärna att komma till oss relativt tidigt under dagen – särskilt om ni har tänkt dricka alkohol under dagen så att ni och bruden får ut så mycket som möjligt av paintballupplevelsen samt så att vi kan hålla säkerheten hög. Det brukar vara att föredra att hålla de mest actionladdade och fysiskt krävande momenten på förmiddagen för att efter en kanske något sen lunch trappa ner tempot. Kidnappa gärna med er kära Brud hit och låt henne vara ovetande om kommande aktivitet om ni önskar överraskning. Tala med oss innan om ni har särskilda önskemål kring detta.

Detta event tar ungefär 2-3 timmar från ankomst till avfärd och vi lägger mycket energi på att er dag hos oss skall bli oförglömlig samt att de timmar ni tillbringar här är riktigt bra planerade. Det brukar ta minst 30 minuter att byta om och gå igenom säkerhet, regler och utrustning och sedan brukar det vara lagom att spela 1-2 timmar med lite paus emellan spelen. Efteråt kan ni byta om i våra omklädningsrum. Här finns dusch och bastu så att ni är fräscha och redo inför nästa aktivitet.

I anslutning till banan finns bänkar och bord att sitta vid och vi har en grill på plats. Ni kan välja på att låna grillen och ta med egen grillkol och egen mat eller låta oss grilla till hela sällskapet.

Vill ni ha hjälp att kombinera paintball med någon annan aktivitet under dagen så hjälper vi er gärna med det.
Kontakta oss för bokning och mer information om hur vi kan göra er och er ”Bruds” dag till en dag att minnas!

Kontakta oss

PAINTBALL KARLSKRONA

PAINTBALL KARLSKRONA

Silvervägen 15 i Karlskrona

0455 34 40 45

info@paintballkarlskrona.se

Facebooksida