PAINTBALL KARLSKRONA

Tips och Förslag för Kickoff & Företagsevent
Tillbaka till startsidanTips för Företagsevent

Tips för Företagsevent

Paintball, perfekt på Kick off och företagsevent.

Paintball fungerar för alla typer av företag och arbetsplatser och vi arbetar för att uppfylla era önskemål.
En dag med oss kommer göra susen för gemenskapen och vara en rolig erfarenhet att ha med sig. Vi ordnar med spännande paintballaktiviteter – anpassade till era behov. Vill ni göra en tävling mellan avdelningar eller kanske bara en rolig gemensam aktivitet vid kick-off med mycket skratt och roligt att prata om? Ska ni anordna ett event med kundaktivitet? Vi har tips och förslag på hur vi kan använda paintball för att göra ert företagsevent till något extra.

Detta event tar ungefär 2-3 timmar från ankomst till avfärd och vi lägger mycket energi på att er dag hos oss skall bli oförglömlig samt att de timmar ni tillbringar här är riktigt bra planerade. Det brukar ta ungefär 30 minuter att byta om och gå igenom säkerhet, regler och utrustning och sedan brukar det vara lagom att spela 1-2 timmar med lite paus emellan spelen. Efteråt kan ni byta om i våra omklädningsrum. Här finns dusch och bastu så att ni är fräscha och iordning när ni åker härifrån.

I anslutning till banan finns bänkar och bord att sitta vid och vi har grill på plats.
Vill ni ha hjälp med catering eller med att kombinera paintball med något annat event under dagen så hjälper vi er med det.
Kontakta oss för bokning och mer information om hur vi kan göra er dag med kollegorna eller kunderna till en dag att minnas!

 

 

Paintball Karlskrona 

 

Paintball Karlskrona

Kontakta oss

PAINTBALL KARLSKRONA

PAINTBALL KARLSKRONA

Silvervägen 15 i Karlskrona

0455 34 40 45

info@paintballkarlskrona.se

Facebooksida