PAINTBALL KARLSKRONA

Tips och Förslag för Barnkalas
Tillbaka till startsidanTips för Barnkalas

Tips för Barnkalas

Paintball på födelsedag eller barnkalas! För en spännande bemärkelsedag med mycket skratt och action tillsammans med dina nära!

Fira din egen eller din kompis födelsedag med en spännande upplevelse fylld med skratt, action och gemenskap.
Vi har även paket med mindre markörer samt mindre boll för de yngre eller för den som vill ha en lite ”snällare” upplevelse. Paketet kallar vi Woodland Junior.

Vårt förslag är att planera ett juste upplägg där den lycklige för dagen ingår i spelet på samma villkor som alla andra – eller kanske med bättre villkor för att göra denne till den farligaste på banan? Detta brukar vara kul! Vi har möjlighet att klä ut den firade så att den sticker ut ur mängden så att ingen missar vem som ska firas om ni inte redan har ordnat med klädsel.

Kidnappa gärna med er kära vän hit och låt denne vara ovetande om kommande batalj om ni önskar ett överraskningsmoment. Tala med oss innan om ni har särskilda önskemål kring detta.
Detta event tar ungefär 2-3 timmar från ankomst till avfärd och vi lägger mycket energi på att er dag hos oss skall bli oförglömlig samt att de timmar ni tillbringar här är riktigt bra planerade. Det brukar ta minst 30 minuter att byta om och gå igenom säkerhet, regler och utrustning och sedan brukar det vara lagom att spela 1-2 timmar med lite paus emellan spelen. Efteråt kan ni byta om i våra omklädningsrum. Här finns dusch och bastu så att ni är fräscha och iordning när ni åker härifrån.

I anslutning till banan finns bänkar och bord att sitta vid och vi har en grill på plats. Ni kan välja på att låna grillen och ta med egen grillkol och egen mat eller låta oss grilla till hela sällskapet.

Vill ni ha hjälp att kombinera paintball med någon annan aktivitet under dagen så hjälper vi er med det.
Kontakta oss för bokning och mer information om hur vi kan göra er dag till en dag att minnas!

Kontakta oss

PAINTBALL KARLSKRONA

PAINTBALL KARLSKRONA

Silvervägen 15 i Karlskrona

0455 34 40 45

info@paintballkarlskrona.se

Facebooksida